fbpx

Портфолио.

Работата на нашиот талентиран и амбициозен тим:

project
Централен Регистар

ребрендирање, корпоративни материјали

project
Град Скопје

брендинг, БТЛ кампања, герила маркетинг, видео анимација

project
International Food Factory

брендинг, дизајн на пакување, веб-странa

project
Le Grand Casino

брендинг, БТЛ кампања, дигитален маркетинг

project
Milieukontakt Macedonia

брендинг, дизајн на пакување, промотивни материјали, продукција на фотографии

За нас

Rilind Hoxha

Co-Founder | CEO

Ermal Kryeziu

Co-Founder | Head of Creative

Sandra Spirova

Client Service Manager

Sara Sekovska

Account Manager

Marina Dimitrievska

Social Media Manager

Ammar Fejzullahu

Video & Model Guru

Haris Murich

Head of Design

Adrijan Zajkov

Junior Designer

кои сме ние.

Основана во 2016 година, Why Creative нуди исклучителнo иновативни решенија прилагодени на потребите и преференциите на потрошувачите. Фокусот на графички дизајн, видео продукција, фотографија, 3Д анимација и илустрација, како и нашето долгогодишното искуство ни дава можност за прецизни извршувања на вашите барања. Основана од млад и енергичен тим, Why Creative работата и обврските ги завршуваат низ призма на забава, но со фокус на разбирање и задоволување на потребите на потрошувачите.

Запознајте нè

Користејќи ги техничките аспекти на фотографијата и илустрацијата, се обидуваме да предизвикаме емоции кај гледачот дури и за наједноставните производи и услуги. Наша јака страна е и видео продукцијата, а финалниот прозвод го користиме за креирање на дистинкција од фотографијата или илустрацијата како начин на комуникација, со цел оживување и градење на вистинско чувство за еден бренд и неговата “личност”.

Ние сме посветени на услугата на клиентите, сигурноста и на крајот на производството на висококвалитетно испорачување во областа на 3Д анимација, 3Д анимација-концепт, архитектонски рендери, телевизиски реклами, веб-реклами и визуелни ефекти што се испорачуваат за локално и глобална база на клиенти.

Запознајте нè

Проект?