fbpx

Portfolio.

Puna e ekipit tonë të talentuar dhe ambicioz:

project
Regjistri qendror

ribrendingu, materiale korporative

project
Qyteti i Shkupit

brending, fushatë BTL, Gerilla marketing, video animacion

project
International Food Factory

brending, dizajn në paketim, uebfaqe

project
Le Grand Casino

brending, fushatë BTL, marketing dixhital

project
Milieukontakt Macedonia

brending, dizajn në paketimi, materiale promovuese, prodhim fotografish

About us

Rilind Hoxha

Co-Founder | CEO

Ermal Kryeziu

Co-Founder | Head of Creative

Sandra Spirova

Client Service Manager

Sara Sekovska

Account Manager

Marina Dimitrievska

Social Media Manager

Ammar Fejzullahu

Video & Model Guru

Haris Murich

Head of Design

Adrijan Zajkov

Junior Designer

kush jemi ne.

Themeluar në vitin 2016, Whz Creative ofron zgjidhje inovative të përshtatura për nevojat dhe preferencat e konsumatorit. Fokusi në dizajnin grafik, prodhimin e videos, fotografisë, animacionit 3D dhe ilustrimit, si dhe përvojës tonë shumë vjeçare na jep mundësinë për të ekzekutuar me saktësi kërkesat tuaja. E themeluar nga një ekip i ri dhe energjetik, Why Creative përfundojnë punën dhe përgjegjësitë duke u argëtuar, por duke pas fokus në të kuptuarit dhe plotësimin e nevojave të konsumatorëve.

Njoftohuni me ne

Duke përdorur aspektet teknike të fotografisë dhe ilustrimit, ne përpiqemi të ngjallim emocione për shikuesin madje edhe nga produktet dhe shërbimet më të thjeshta. Gjithashtu pika jonë e fortë është prodhimi i videove, ne përdorim produktin përfundimtar për të krijuar një dallim nga fotografia ose ilustrimi si një mënyrë komunikimi, në mënyrë që të ringjallim dhe të ndërtojmë një ndjenjë të vërtetë për një brend dhe “personalitetin” e tij.

Ne jemi të përkushtuar shërbimit ndaj klientit, besueshmërisë dhe në fund të fundit prodhimit të një cilësie të lartë në fushën e animacionit 3D, konceptit të animacionit 3D, paraqitjeve arkitektonike, reklamave televizive, reklamave në internet dhe efekteve vizuale të dorëzuara në vend dhe global.

Njoftohuni me ne

Projekt?